keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Kesäkelit mielessä

Talvi jatkuu ja jatkuu, mutta mielessä elän jo kesän lämpimiä päiviä. Toukokuussa lähden myös luokkani kanssa Espanjaan viikoksi kulttuurimatkalle, joten matka on mielessä päivittäin.

Piti tulla hame, mutta tulikin paita. Kangasta oli liian vähän hameeseen. Lyhensin Susien hihat t-paitamittaan. Ihan sattumanvaraisesti asettelin kappaleet kankaalle, mutta silti kuvio jatkuu hienosti yläosasta alaosaan!
Kaava: Susie, OW 5/2010
Kangas: Triteksin trikoo
Muuta: Pääntietä pienennetty, hihat kavennettu ja lyhennetty , alaosa yläosaa yhtä kokoa suurempi

Kankaatonta alkuvuotta jatkui tämän viikon maanantaihin asti, jolloin kävin pitkästä aikaa (edellinen kerta joulunvälipäivinä, eli reilu kuukausi vaan) Triteksissä. Ja kyllähän sieltä jotain mukavaa taas mukaan tarttui!
Vasemmassa reunassa beiget kankaat on molemmat takkikankaita, toinen sellaista trenssiin sopivaa ja toinen maihari- tai parkatakkiin sopivaa. Eli takkiompeluita ehkä tiedossa. (Yksi keskeneräinen muuten on jo pari vuotta ollut kaapissa odottamassa valmistumistaan, eli ehkä se kuitenkin ensin valmiiksi.) Ruskehtava vasemmalla on vohvelikangaspintaista collegea ja oikealla syklaaminpunainen yksivärinen on paksua jerseytä/collegea. Onneksi kohta on hiihtoloma, että ehtii taas paremmin ommella kankaita vaatteiksi.

Aloitin eilen trikoohametta aikaisemmin ostetuista raitatrikoista. (Kuvassa kaksi alimmaista.) Kyseessä on helppo malli, joten saatan saada valmista jopa tässä viikollakin jo.
Auringonpaistetta helmikuun päiviin toivoen,

Saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti