perjantai 3. toukokuuta 2013

Värikästä ja mustaa

Ompelu on piristänyt montaa päivää viime aikoina. Olen valinnut pääasiassa helppoja ompeluita, joita tehdessä rentoutuu, kun kone surisee.

Kauppa/eväskassi syntyi Kangashamstereista ostamistani muumikankaan suikaleista.

Malli: Oma
Kangas: Kangashamsterit, vuori vihreää ruutua sukulaiselta

Vihreä ei ole minun värini, mutta tällaiseen marginaaliseen tehtävään vihreä sopii. Tein helppoja narulla suljettavia vaatepusseja matkalaukkuun.
Malli: Oma
Kangas: Vihreää ruutua sukulaiselta

Tein jo yhden pipon aikaisemmin, mutta toinen paksummasta materiaalista oli myös tilauksessa.
Malli: Oma
Kangas: Musta paksuhko keinokuituinen urheilukankaan jämä

Espanjan matkalla on tarvetta siistille trikoomekolle. Sellainen syntyi poikkeuksellisesti mustasta trikoosta yksinkertaisella kaavalla. Näyttää kamalan leveältä tässä kuvassa, mutta todellisuudessa ei ole ihan noin teltta.
Malli: OW 2/2013 Summer Basic muokattuna
Kangas: Triteksistä Nanson viskoositrikoo
Muuta: Suoristin kaavaa kyljistä ja pidensin helmaa, pääntietä pienensin 1 cm joka puolelta

Violetti neulostakki on melkein valmis, mutta vaatii vielä napinläpien teon ja nappien kiinnityksen. En tykännyt Ottobren mallikuvista, joten miksi valitsin kyseisen kaavan? Toistaiseksi omakaan luomus ei kovasti mallin puolesta silmää hivele. Näitä aina välillä käy, mutta kai sille käyttöä löytyy vaikka kotioloista.

Hiukan jo jännittää matkalle lähtö. Viikko vielä aikaa miettiä pakkaamisia ja tehdä suunnitelmia. Onneksi mulla on kokenut kollega mukana matkassa, niin en ole yksin ihmettelemässä maailmaa parinkymmenen nuoren kanssa.

Saara


2 kommenttia:

  1. Kiva Muumi-kassi! Mulla odottaa myös yksi Muumi-kangas kassiksi ompelua. Esikoisen vanha pussilakana siis, jonka olen aikoinaa ommellut. Toinen puoli on yksiväristä, joten siitä saan hyvän vuorin. Kangas oli aika kallista silloin, joten vain päällinen virallista Muumu-kangasta :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä idea noi pussukat :) Heti tuli itelle mieleen, että kenkäpussukat vois ommella ettei tarviis niitä aina muovipussiin pakata.

    VastaaPoista